Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Projekti

Evropska mreža preduzetništva

 

Evropska mreža preduzetništva, kao najveća evropska mreža za poslovnu podršku, nudi raznoliku pomoć malim i srednjim preduzećima u Evropskoj uniji i šire. Privredna komora Srbije koordinira Konzorcijumom Mreže u Srbiji i, zajedno sa partnerima (Inovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu, Biznis Inkubator Novi Sad, Institut Mihajlo Pupin I Razvojna agencija Srbije), učestvuje u realizaciji ovih aktivnosti. u okviru u okviru EU Programa za konkurentnost MSP (EU Program for the Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises – COSME).

Usluge Evropske mreže preduzetništva:

Pružanje informacija o: direktivama evropskih propisa i preporuka; mogućnostima koje nudi tržište EU, tržištima drugih zemalja koje su uključene u Mrežu, mogućnostima za uspostavljanje poslovne saradnje, programima i fondovima EU namenjenih malim i srednjim preduzećima. Takodje se posreduje u transferu novih tehnologija i znanja, pomaže u promociji SME iz Srbije i pronalaženju partnera na inostranom tržištu. Stimulišu se mala i srednja preduzeća da inoviraju i time budu konkurentnija na tržištu, i upućuju se mala i srednja preduzeća na učešće u Okvirnim programima EU.

Web: www.een.rs